Pagina se incarca

Kit de ondulare- Oyster Permanent 6.9

Cod produs: 149617
65.00 Lei
  • Reducere valabila in limita stocului
  • Cel mai mic pret din ultimele 30 de zile

Transport - 15 lei (livrare GRATUITA de la 250 Lei)

Retur gratuit pentru toate comenzile

Daca marimea nu ti se potriveste, returnezi produsul simplu si usor Vezi detalii

  • Poti returna/schimba produsul in maximum 30 de zile
  • Returul este complet gratuit
  • Primesti banii inapoi in 5 zile
Stoc epuizat

Daca marimea nu ti se potriveste, returnezi produsul simplu si usor

  • Poti returna/schimba produsul in maximum 30 de zile
  • Returul este complet gratuit
  • Primesti banii inapoi in 5 zile

Primesti comanda Marti, 23 aprilie

0378.11.99.39 (comanda telefonica)

Comada telefonica

0378.11.99.39

 


Sistem profesional permanent pentru ondulare, formulat pentru a actiona intr-un sistem acid. Gratie sistemului auto-reglabil, kit-ul a fost creat cu un singur nivel de putere, fiind potrivit pentru toate tipurile de par, de la parul natural, la cel vopsit, cu suvite, gras sau sensibil.


Formula speciala cu Acid Hialuronic, Colagen si Arginina pastreaza hidratarea naturala a parului, conserva integritatea fibrei capilare si asigura o mai buna elasticitate pentru bucle.


Mai mult, gratie Cisteinei, un amino acid natural, structura parului este restabilita, oferind plus de rezistenta.


Fara a contine Amoniac sau Acid Thioglicolic, kit-ul asigura rezultate de lunga durata, in timp ce respecta structura parului.


Avantaje:


Respecta fibra capilara, asadar se evita modificarile traumatice pe durata tratamentului cu pH acid.


Parul natural sau vopsit este sanatos si stralucitor.


Parul isi pastreaza culoarea cosmetica neschimbata, fara a se pierde din intensitate.


Se adauga un volum usor parului.


Actiune blanda asupra structurii moleculare a parului. Buclele devin uniforme, elastice si sanatoase.


Rezultatul este o bucla flexibila, dinamica, naturala si reversibila.


Mod de utilizare:


1. Se realizeaza diagnoza parului:


a. Stabilirea conditiei parului clientului: natural rezistent, natural normal, vopsit sau foarte sensibil.


b. Porozitate: foarte poros, cu nivel mediu de porozitate, nu foarte poros.


Odata stabilit tipul fibrei capilare, este necesar sa intelegeti conditia keratinoasa. Trebuie sa luati in considerare sau sa corectati conditia fibrei pentru a obtine cel mai bun rezultat dupa utilizarea tratamentului. Examinarea vizuala va furniza mai multe conditii. In general, una din ele va poate transmite daca parul este poros, uscat sau foarte uscat sau daca parul a mai fost tratat cu alte substante chimice (tratamente de indreptare sau alte tratamente de permanent), trebuie intrebat clientul pentru confirmare. In cele mai drastice cazuri (inainte de tratamentul de ondulare) recomandam un tratament preventiv de reconstructie.


2. Ondularea parului


a. Samponati - Parul se spala cu un sampon bland, fara a irita scalpul, se clateste bine si se usuca folosind prosop.


b. Puneti toate suvitele pe bigudiuri, cat parul este inca umed. Le puteti ridica dupa dorinta. Latimea bigudiurilor va determina marimea buclei.


c. Se aplica Lotiunea de Ondulare DOAR pe parul umed. Se aplica in mod uniform pe tot parul: este un pas foarte important pentru obtinerea rezultatelor dorite. Nu aplicati pe scalp.  Atentie! Din moment ce nivelul de porozitate al parului variaza de la radacina la varfuri, nivelul de hidratare va fi mai mare pe lungimi si pe varfuri si mai mic la radacini.


3. Timp de actionare


Timpul de actionare necesar pentru a forma bucla poate fi legat de: structura parului, temperatura, bucla dorita. Totusi, recomandam urmatoarea procedura:


Par natural, usor umed: 20-25 minute


Par vopsit, umed: 10-15 minute


Par foarte sensibil, foarte umed: 5-10 minute


Asigurati-va de faptul ca nivelul de hidratare al parului este pastrat pe durata ondularii si inainte de aplicarea solutiei de ondulare pentru a se aduce si mai multa hidratare si a se obtine un rezultat elastic garantat pe timpul tratamentului. Verificati timpul de actionare pentru a obtine bucla dorita si verificati evolutia pe parcursul timpului de actionare.


4. Prima spalare


Dupa scurgerea timpului de actionare, clatiti foarte bine, in jur de 5 minute cu apa calduta. Ulterior, uscati bine cu prosopul(nu indepartati bigudiurile). Dupa ce excesul de apa a fost indepartat, aplicati Neutralizatorul , ce are un timp de actionare de aproximativ 5 minute (10 minute pentru parul foarte lung).


5. A doua spalare


Dupa scurgerea timpului de actionare pentru Neutralizator, indepartati bigudiurile usor, fara a trage de par, masand si apoi clatind foarte bine (in jur de 3 minute cu apa calduta). Dupa clatire, se usuca bine cu un prosop.


6. Tratament dupa permanent


Aplicati o masca de acidifiere. Uscati si stilizati dupa dorinta.


7. Dupa tratamentul de permanent


Se poate realiza o reconstructie a fibrei capilare folosing Kit-ul Perm 6.9 in sinergie cu Passport pentru a ondula si a reconstrui parul pe durata tratamentului de permanent. Dupa finalizarea pasilor de permanent, dupa clatirea Neutralizatorului, uscati parul bine. Amestecati 5 ml din Solutia Passport 1 cu 15 ml din solutia Passport 2 , distribuiti cu un masaj realizat cu mainile, nu folositi pieptenele. Lasati sa actioneze 5 minute. Clatiti.


Atentie! Dupa tratament, NU SPALATI PARUL pentru cel putin 48 de ore, intrucat exista un risc de pierdere a efectului tratamentului daca acesta nu a actionat optim.


INAINTE DE RECOLORARE


Asteptati 48/72 de ore inainte de efectuarea unui tratament de colorare cu oxidant. Daca nu puteti astepta, dupa terminarea tratamentului de ondulare uscati parul la radacini si apoi aplicati culoarea dorita doar la radacina, iar pe lungimi si varfuri aplicati in ultimele 5 minute pe parul foarte ud.


O varianta foarte buna de colorare a parului in aceeasi zi este sa alegeti o culoare cu un pH acid cu pigment direct, cum sunt mastile Directa.


Atentie! Evitati contactul cu ochii. Poate cauza probleme cu vederea. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. Neutralizatorul contine apa oxigenata. Purtati manusi. Uz profesional. Doar pentru uz extern.


 


Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:
- 15 lei - pentru comanda cu o valoare mai mica de 250 de lei
- GRATIS - pentru comanda cu o valoare mai mare de 250 de lei

Pentru detalii complete privind livrarea si plata va rugam sa accesati pagina Livrare

 

Puteti returna produsele primite in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care le primiti. Este doar necesar sa ne anuntati de intentia dumneavoastra pe e-mail (contact@dasha.ro) sau telefonic la 0378.11.99.39.

 

COSTURILE DE RETUR sunt suportate de noi, deci nu va trebui sa va faceti probleme legate de eventuale costuri suplimentare. Singura cerinta este sa ne instiintati despre intentia de retur pentru a trimite aceeasi firma de curierat pentru ridicarea returului.

 

Dupa returnarea produselor puteti alege una din variantele:
- inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc
- primirea banilor inapoi

Ne rezervam dreptul de a nu oferi serviciul de retur gratuit daca din istoricul de client rezulta o rata de retur mai mare de 30%.

Te rugam sa citesti informatiile complete legate de returul produselor.

Te-ar putea interesa:

Produse vizualizate recent