Pagina se incarca

Cum plătesc pe DASHA.ro?

1. dasha.ro În sistem ramburs - veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.
2. dasha.ro Prin card bancar - prin intermediul companiei specializate în plăți online, PayU, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare
3. dasha.ro

Prin bancă - plata prin bancă se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont, fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opțiuni dar ele pot fi consultate și la rubrica noastră de Contact.

Ne rezervam dreptul de a solicita plata exclusiv prin card bancar sau prin banca, inainte de livrare.

   

Plata cu card bancar în rate - poți achita comenzile și în rate fără dobândă, în funcție de cardul tău de cumpărături. 
*Numărul de rate disponibil este afișat în momentul adăugarii detaliilor cardului pe pagina de plata PayU.

Cardurile cu care puteți achita în rate pe Dasha.ro: 

PREȚURI ȘI PLĂȚI

Toate prețurile (inclusiv cele referitoare la transport ) afișate pe magazinul online www.dasha.ro sunt finale și includ TVA. Înainte de finalizarea comenzii veți ști exact care este prețul final pe care trebuie să-l plătiți pentru comandă, inclusiv serviciile de transport.

Ocazional magazinul nostru va practica promoții și reduceri pentru produsele sale. Acestea vor fi semnalizate clar atât în descrierea produselor, în coșul de cumpărături cât și pe factură.

De asemenea ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

Costul transportului diferă în funcție de valoarea comenzii astfel:

• Livrare prin curierat rapid:

      CURIER 15 lei pentru comenzile sub 250 de lei
  dasha.ro GRATIS - pentru toate comenzile peste 250 de lei (pentru comenzile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat)