Pagina se incarca

Livrarea comenzilor

  dasha.ro Cu siguranță sunteți nerăbdătoare ca produsele comandate să ajungă cât mai repede la dumneavoastră. Magazinul www.dasha.ro oferă posibilitatea livrării produselor comandate prin firme de curierat rapid.
  dasha.ro Termenul de livrare este între 1 - 2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către noi.

Coletele vor fi livrate la adresa specificată în formularul de comandă, în intervalul orar 09:00 - 18:00.

Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare. Mai multe informații despre termenii de livrare vă vom comunica la momentul confirmării comenzii, în funcție de oră și volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.dasha.ro se face exclusiv pe teritoriul României.

Costuri transport:

• Livrare prin curierat rapid:

     
  dasha.ro GRATUIT - pentru toate comenzile peste 250 de lei(pentru comenzile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat )
 
    15 lei - pentru comenzile sub 250 de lei

Cum plătiți:
1. dasha.ro În sistem ramburs - veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.
2. dasha.ro Prin card bancar - prin intermediul companiei specializate în plăți online, PayU, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare
3. dasha.ro Prin bancă - plata prin bancă se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opțiuni dar ele pot fi consultate și la rubrica noastră de Contact.