Pagina se incarca

despre-noi

Despre noi

DASHA s-a născut atât din pasiunea pentru accesorii, culori și diversitate, cât și din dorința de a le oferi femeilor moderne, preocupate de imaginea personală și de calitatea accesoriilor și a vestimentației un loc de inspirație în care să poată regăsi pantofii, rochiile și gențile pe care le-ar purta zi de zi, drept o declarație de eleganță și stil.

Misiunea noastră

Prin intermediul colecțiilor semnate de noi ne-am asumat misiunea de a fi creatori de frumos, armonie și bun gust, astfel încât să ne putem adresa tuturor femeilor care vor să păstreze echilibrul perfect între senzualitate și sobrietate, între viața profesională activă și grija acordată propriei persoane, femeilor care își doresc să arate ireproșabil în fiecare zi, fie că se află la birou sau la o întâlnire cu cei mai buni prieteni.

Ne inspiră eleganța și frumusețea femeilor sigure pe ele și tocmai de aceea ne dorim să fim alături de dvs. în fiecare zi, la birou sau în vacanță, în verile călduroase și în iernile lungi și reci. Pentru ca aceste momente să fie posibile ne-am luat următoarele angajamente:

să pregătim în fiecare sezon colecții noi de haine, încălțăminte și genți, într-o gamă variată de stiluri, culori și mărimi

să avem mereu volum mare de stocuri, astfel încât să putem livra comenzile în cel mai scurt timp, maxim 24-48h

să îmbinăm într-o manieră practică eleganța și comoditatea

să realizăm colecții proprii de haine și încălțăminte, cu design exclusiv DASHA

să oferim produse românești de calitate, la prețuri accesibile

să fim atenți și receptivi la feedback-ul primit de la dvs., astfel încât să vă oferim o experiență de cumpărături sigură și plăcută

VALORILE noastre

Știm că mulțumirea celor care ne acordă încredere și cumpără produsele DASHA depinde doar de noi și de calitatea serviciilor și a produselor oferite.


De aceea toate deciziile, acțiunile și inițiativele brandului DASHA sunt generate de valorile care ne definesc atât produsele, cât și relația cu clienții și pe care ne străduim să le oferim mai departe tuturor celor care ne poartă produsele.

PASIUNE ȘI IMPLICARE

Atât colecțiile care ne poartă numele, cât și restul produselor sunt alese cu grijă, atenție și dintr-o pasiune declarată pentru modă, bun gust și eleganță accesibilă. Iubim ceea ce facem, iar entuziasmul și bucuria de a vă prezenta mereu produse noi, ce se transformă peste noapte în vedete ale brandului, sunt ingredientele rețetei succesului nostru.

ONESTITATE ȘI RESPECT

De la fotografiile de produs care redau întocmai caracteristicile acestuia, până la promisiunea unei livări rapide și a unui retur simplu și sigur, toată interacțiunea noastră cu dvs. se bazează în primul rând pe corectitudine, onestitate și respect. Sunt valori cu care am plecat la drum și care ne vor însoți mereu.

CALITATE ȘI CONFORT

Deoarece ne dorim ca produsele noastre să vă însoțească zilnic, știm că nu trebuie să le lipsească două calități esențiale: confortul și calitatea. De asemenea, calitatea comunicării cu dvs. și siguranța oferită în plasarea comenzilor se aliniază, desigur, acelorași principii.