Pagina se incarca

Livrare rapidă

dasha.ro dasha.ro

Știm că sunteți nerăbdătoare să intrați în posesia produselor comandate, așa că ne straduim să va livrăm produsul cât mai repede posibil. Așadar, produsele comandate înainte de ora 15:00 vor fi livrate a doua zi, iar comenzile plasate după ora 15:00, de luni până joi, vor fi livrate în maximum 48 de ore.

Comenzile plasate de joi, dupa ora 15:00 și până duminică, vor fi livrate în termenul a 48 de ore, din prima zi lucrătoare.

Magazinul www.dasha.ro oferă posibilitatea livrării produselor comandate prin firma de curierat rapid.

dasha.ro Termenul de livrare este de 24 - 48 de ore lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către noi. Coletele vor fi livrate la adresa specificată în formularul de comandă, în intervalul orar 09:00-18:00.

TRANSPORT GRATUIT PENTRU TOATE COMENZILE*:

dasha.ro - GRATIS - pentru toate comenzile peste 250 de lei 
     - 15 lei - pentru comenzile sub 250 de lei

CUM PLĂTIȚI

1. dasha.ro În sistem ramburs - veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.
1. dasha.ro Prin card bancar - prin intermediul companiei specializate în plăți online, PayU, îți oferim o tranzacție sigură.
1. dasha.ro Prin bancă - plata prin bancă se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opțiuni dar ele pot fi consultate și la rubrica noastră de Contact.