Pagina se incarca

Garantie bijuterii

Termenul de garanție este de 30 de zile de la data livrării produsului, pentru deficiențe neimputabile consumatorului.

Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate și certificate, au o puritate de 92.5% și poartă marcajul directiei ANPC-Metale și Pietre Prețioase care garantează calitatea metalului prețios utilizat, sau marca de garanție HD01(Ag).

Pietrele naturale pot prezenta mici diferențe și imperfecțiuni de culoare sau crăpături, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți atunci când primiți produsele cumpărate de la noi. În cazul în care nu sunteți încântați de produsele cumpărate, le puteți returna și le vom schimba sau vă vom returna contravaloarea produselor.

Orice produs cumpărat din magazinul online www.dasha.ro poate fi returnat în termen de 30 zile calendaristice de la primirea coletului, 

Clienții www.dasha.ro vor returna produsele cumpărate în ambalajul original, împreună cu certificatul de garanție. Vă rugăm să le feriți de lovituri, să deschideți cu delicatețe brățările, cerceii, colierele și lanțurile.

Materialele de natură organică cum ar fi : perle, coral, sidef sunt sensibile la produsele cosmetice și petro-chimice.

 

 

SC Dasha Online SRL este autorizată de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor să efectueze operațiuni cu Metale și Pietre Prețioase în baza Autorizației nr. 0009757 din data de 13.09.2016.