Pagina se incarca

Termeni si conditii Campanie Presale

Detalii campanie vanzare anticipata "Presale", denumita in continuare "Campania".
Campania se desfasoara in anumite perioade pe site-ul www.dasha.ro. Durata campaniei poate fi schimbata de catre Dasha, fara un anunt prealalbil. Produsele disponibile pentru achizitie sunt doar cele din categoria "Presale" (www.dasha.ro/presale/). Aceste produse vor fi denumite in continuare, "Produsele din campanie".
Produsele din campanie nu se afla in stoc la momentul desfasurarii campaniei. Data de livrare pentru fiecare produs in parte va fi comunicata telefonic fiecarui client, dupa plasarea comenzii.
Nu toate produsele comandate in cadrul campaniei vor fi achizitionate si livrate de catre Dasha clientelor care le-au comandat. Selectia produselor care vor fi achizitionate si livrate catre clienti este stric la discretia Dasha.ro si va fi facuta in functie de criterii comerciale (numar de bucati precomandate pentru fiecare produs in timpul campaniei, interes pentru produsl respectiv in cadrul campaniei de marketing, etc.).

Regulamentul campaniei "Presale"
Produsele disponibile in campanie vor fi afisate la adresa www.dasha.ro/presale/
Clientele vor putea precomanda oricare dintre pordusele din campanie.
Dupa plasarea precomenzii vor fi sunate de catre operatorii call-center-ului Dasha, care le vor explica termenii si conditiile campaniei.
La finalul campaniei, in maxim 5 zile lucratoare, Dasha va stabili produsele din campanie ce vor fi achzitionate si livrate clientilor.
Fiecare client care a plasat o precomanda va fi sunat si informat daca produsele comandate vor fi achziitonate si livrate.
Pentru produsele care vor fi achzitionate si livrate: Clientul va fi informat telefonic de faptul ca produsul pe care l-a precomandat va fi achizitionat si va fi informat despre data aproximativa de livrare. Daca este de acord cu termenii campaniei, clientul va plati pentru produsul respectiv pretul afisat pe pagina acelui produs in timpul campaniei. Plata se va putea face doar online, in maxim 2 zile lucratoare de la telefonul de confirmare. In cazul in care clientul nu achita valoarea precomenzii in cele 2 zile lucratoare, precomanda va fi anulata.
Pentru produsele care NU vor fi achzitionate si livrate: Clientul va fi informat telefonic ca produsul pe care la precomandata NU va fi achizitionat si precomanda facuta va fi anulata.