Pagina se incarca

Livrare luna septembrie

În perioada 1-30 septembrie beneficiezi de livrare gratuită pentru toate comenzile plasate pe Dasha.ro.

Termenul de livrare este între 1 - 2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către noi.

Coletele vor fi livrate la adresa specificată în formularul de comandă, în intervalul orar 09:00 - 19:00.

Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare. Mai multe informații despre termenii de livrare vă vom comunica la momentul confirmării comenzii, în funcție de oră și volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.dasha.ro se face exclusiv pe teritoriul României.

 

Retur

 

Dacă, din orice motiv, dupa ce ați recepționat comanda, nu sunteți mulțumită de produsele primite, le puteți returna fără probleme. Dreptul de retur este valabil atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice. Este necesar doar să ne anunțați de intenția dumeavoastră pe e-mail la contact@dasha.ro sau la telefon 0378.11.99.39.

Magazinul nostru ofera o perioada de 30 de zile calendaristice din momentul primirii coletului, timp in care ne puteti instiinta de intentia dumneavoastra de a face retur.

Pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite clienților noștri vă vom fi recunoscători dacă ne veți spune motivele returnării.

Mai multe informatii despre retur găsiți aici -> RETURNAREA PRODUSELOR

 

Vă mulțumim ca ati ales DASHA!